Slide 1
Slide 1 - copy
Slide 1 - copy - copy

Şanlıurfa Büyük Şehir Eski Belediye Başkanı, Gıda Tarım ve hayvancılık Eski Bakanı, Şanlıurfa Milletvekili Sn. Ahmet Eşref FAKIBABA 10 Kasım 2019 günü Şanlıurfa Vakfı Yönetim Kuruluna seçilen yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik etmek ve hayırlı olsun dileklerinde bulunmak üzere bugün Vakfı ziyaret etti.

Sayın A.Eşref FAKIBABA’yı Vakıf Yönetim Kurlu Başkanı Emekli Korgeneral Sn.Kemal ALATAŞ ve Yönetim Kurulu Üyeleri Veysel Karani ORUÇ, Mahmut NİMETOĞLU ve Halil POLAT karşıladı.

Sn.Fakıbaba hayırlı olsun dileklerinden sonra Vakfa elinden geldiğince gerekli desteği vereceğini ifade etti.

Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Kemal ALATAŞ’da Sayın A.Eşref FAKIBABA’yı vakıfta görmekten dolayı vakıf adına teşekkür etti. Her zaman desteklerini beklediklerini ifade etti.

Yapılacak çalışmalar ve yürütülecek projeler hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Şanlıurfadan Kareler