ŞANVAK’dan BURS MÜJDESİ

Gösterim: 7920

Şanlıurfa Vakfı (ŞANVAK) Yönetim Kurulunun gayretiyle hayırsever hemşerilerimizin desteğiyle, Vakfımız tarafından 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında ihtiyaç sahibi ve başarılı “Şanlıurfalı ve Şanlıurfa Kütüğüne Kayıtlı Lisans Öğrenci”lerine burs vermeyi kararlaştırmıştır.

Vakfımız Ankara’da faaliyet göstermesi nedeniyle, öğrenci bursu öncelikle Ankara’da okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere verilecektir. Ancak, Ankara’dan müracaat edenlerin sayısının yetersiz olması durumunda Ankara dışı başvurular da dikkate alınacaktır.

Burs talebinde bulunacak öğrencilerimizin 01 Eylül-15 Ekim 2022 tarihleri arasında başvurularını yapabileceklerdir.

Burs başvuru şartları http://www.sanliurfavakfi.org.tr “BURS” linkinde yer almaktadır.

Vakfımıza burs için müracaat edeceklerin ŞANVAK web sitesindeki “BURS YÖNERGESİ”nde yer alan şartları taşıyan öğrencilerimizin, sadece başvuru formunu göndermeleri yeterli olacaktır.

Geçen yıl Vakfımızdan burs alan öğrencilerimizin de yeniden müracaat etmeleri gerekmektedir.

Burs müracaatları Vakfımızın Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. email adresine taranarak  en geç 15 Ekim 2022 tarihine kadar gönderilmesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılacak müracaatlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

Mustafa Kemal ALATAŞ

E.Korgenaral