Şanlıurfa Vakfı Şanlıurfa Şubesinin Gaziantep Ziyaretleri

Gösterim: 529

Şanlıurfa Vakfı, Şanlıurfa Şube Başkanlığı tarafından organize edilen “ŞANVAK BULUŞMALARI” etkinlikleri kapsamında 22.03.2022 Salı günü Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Karahan, yönetim kurulu ve üyelerle birlikte 30 kişilik bir heyetle Gaziantep Üniversitesi ziyareti gerçekleştirilmiştir.

Gaziantep Üniversitesinin Rektörü Sn. Prof. Dr. Arif ÖZAYDIN ziyaret edilerek Vakfımız ve faaliyetleri konusunda kendilerine Yönetim kurulu Başkanımız Mehmet Emin Karahan tarafından bilgi aktarılmıştır. Sayın Rektörümüz de ülkemizin vizyonun olumlu bir şekilde ilerlediği hakkındaki düşüncelerini ifade etmiş ve Gaziantep Üniversitesi’nin çalışmalarını anlatmıştır. Vakfımızın ziyaretinin kendilerini memnun ettiğini belirten Sn. Rektörümüz Şanlıurfa Vakfına iadeyi ziyarette bulunacağını ifade etmiş, Sn. Rektör hocamıza da Şube Başkanımız sıcak ilgi ve misafirperverliği nedeniyle teşekkür etmiştir.

Bilahare üyelerimize Hukuk Fakültesi Amfisinde Hukuk Fakültesi Dekan Yrd. Sn. Doç. Dr. Ahmet Bozdağ tarafından “İnsanın Adalet ile İmtihanı: Neden Adil Olamıyoruz” başlıklı seminer verilmiştir. Hocamıza verdiği değerli bilgiler nedeniyle Şube Yönetim Kurulu Başkanımız tarafından teşekkür edilmiştir.

Daha sonrasında Hukuk Fakültesinin Dekanı Sn. Prof. Dr. Esra Siverekli ziyaret edilmiş, Hukuk Fakültesi hakkında bilgi alınmış ve kendilerine adalete sağladıkları katkı, Gaziantep Üniversitesi ziyaretinde heyetimize göstermiş oldukları sıcak ilgi ve alaka nedeniyle Şube Yönetim Kurulu Başkanımız tarafından teşekkür edilmiştir.

Gaziantep Üniversitesi ziyaretinin bitiminden sonra Gaziantep’te yaşayan 600.000 Şanlıurfa’lının temsilcisi durumunda olan ŞANLIDER ziyaret edilmiş, Dernek Başkanı Sn. Hakkı Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri ile görüş alışverişinde bulunulmuştur. Hemşerilerimizin sıcak ilgi ve alakaları vakfımızın üyelerini son derece mutlu etmiştir.

Program Mutfak Sanatları Merkezi’ndeki yemekle son bulmuştur.