Şanlıurfa Şubemizden İl Dışı Etkinlik

Gösterim: 382

Şanlıurfa Vakfı Şanlıurfa Şube Başkanlığı tarafından organize edilen “ŞANVAK BULUŞMALARI” etkinlikleri kapsamında 22.03.2022 Salı günü saat 14.30’da Gaziantep Üniversitesi Hukuk Fakültesinde Değerli hemşerimiz Gaziantep Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Esra SİVEREKLİ’nin himayelerinde Fakültenin Öğretim Üyesi ve Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Ahmet BOZDAĞ tarafından “İnsanın Adalet ile imtihanı: Neden Adil Olamıyoruz” konulu bir seminer verilecektir.

Söz konusu konferansa üyelerimizi ve Gaziantep’te ikamet eden Şanlıurfalı hemşerilerimizi bekliyoruz.

ŞANLIURFADAN GAZİANTEPE ZİYARET PROGRAM

Şanlıurfa Vakfı Şanlıurfa Şube Başkanlığı 22 Mart 2022 Salı günü Gaziantep programı düzenlemiştir. Programın akışı aşağıdaki gibidir.

• Gaziantep Büyük Şehir Belediye Başkanı Sn. Fatma Şahin’i ziyaret,
  • Saat 13:00’te Yönetim kurulu Üyemiz Gaziantep Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Esra SİVEREKLİ Hocayı ziyaret
  • Saat 13:30’da Gaziantep Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Arif ÖZAYDIN’ı ziyaret
  • Saat 14:30’da Gaziantep Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Sn. Doç Dr. Ahmet BOZDAĞ’ın Hukuk Fakültesinin Yüksek Lisans 1 salonunda “İnsanın Adalet ile İmtihanı: Neden Adil olamıyoruz?” başlıklı seminerine katılım
  • Şanlıurfalılar Derneği ŞANDER’i ziyaret

Söz konusu konferansa üyelerimizi ve Gaziantep’te ikamet eden Şanlıurfalı hemşerilerimizi de bekleriz.

İRTİBAT TELEFONU:

Vakıf Şanlıurfa Şube Başkanı: M. Emin KARAHAN: 0505.351 91 09